Liikkeenjohdon konsultointi

  • Budjetoinnin ja talousraportoinnin kehittäminen
  • Talousprosessien kehittäminen liiketoimintaa tukevaan suuntaan
  • Liiketoiminnan raportoinnin optimointi
  • Hyvän hallintotavan (Corporate Governance) jalkauttaminen yrityksessä
  • Yleisjohtaminen ja hallitustyöskentely

Mikäli kaipaat taloushallinnon asiantuntijaa mukaan uuden järjestelmän käyttöönottoon tai yhteensovittamiseen esim. operatiivisen ohjausjärjestelmän kanssa olemme käytettävissä. Voimme myös siirtää yhtiönne taloushallinnon sähköiseen toimintaympäristöön esim. etäkäyttöisiin pilvipalvelimella toimiviin sovelluksiin. Taloushallinnon järjestelmäosaamisemme kattaa mm. EMCE 365, Finago, Sonet ja Netvisor ohjelmistot.


Taloushallinnon peruspalvelut

Me tarjoamme kaikki yrityksen tarvitsemat taloushallinnon palvelut oli kyseessä vuokratalouspäällikko, kirjanpito, veroasiat, palkanlaskenta tai reskontrien hoito sekä tilinpäätöspalvelut.


Konsernipalvelut

Mikäli konsernitilinpäätöksen laadinta ei luonnistu autamme mielellämme. Hoidamme konsernitilinpäätökset ja tilinpäätössuunnittelun. Yhdistelemme myös ulkomaiset tytäryhtiöt tarvittaessa mukaan. Me voimme myös konsultoida konsernirakenteen optimoinnin osalta ja auttaa yritysfuusioissa tai purkamisissa sekä näihin liittyvissä asiakirja- ja viranomaisjärjestelyissä.


Onko kirjanpito sekaisin, ei hätää, me suoritamme kirjanpidon selvitystyön kattaen vaativammatkin sotkut ja palautamme homman raiteille. Kaipaatko apua projektiseurannan järjestämiseen, kustannuslaskennan kehittämiseen, työlainsäädännön tulkintaan tai Business Finland rahoitushankkeisiin? Meiltä löytyy kokemusta myös tältä sektorilta.

Talousosaamista nopealla vasteajalla